dimarts, 24 de setembre del 2013

Premis Blogs Catalunya i Catosfera 2013

Aquest proper cap de setmana Granollers, una ciutat que fa temps que intenta posiconar-se com a referent en NNTT, acull dos dels esdeveniments més destacats de l'ecosistema digital a casa nostra. Per una banda la Catosfera que són un cicle de xerrades en clau tecnològica que se celebren anualment a Granollers, i que pretenen posar de manifest la Internet catalana i la seva activitat en les xarxes socials i les formes de comunicació 2.0. I per l'altra, els Premis Blocs Catalunya 2013, organitzat per STIC.cat que des de fa 6 anys premien els millors blogs escrits en català.













>> Què trobarem a la catosfera?

Si bé la catosfera va nèixer enfocada exclusivament en el món dels blogs s'ha anat convertint en un espai de trobada d'iniciatives tecnologiques i de comunicació. En aquesta ja 6a edició la Catosfera presenta un programa molt ambiciós sota el títol “de Catalunya a Sillicon Valley” a on durant dos dies s'hi combinaran experiències de professionals catalans que treballen a grans empreses mundials com Microsoft, Yahoo, Spotify, Netflix o LinkedIn amb xerrades i taules rodones sobre l'ús i la salut del català a la xarxa. 

La Catosfera comença amb una xerrada inaugural entre Jaume Barberà i Marc Cortés moderada per Saül Gordillo, el divendres 27 a les 20.30, i s'allargarà fins el dissabte a les 19.30h just abans de l'inici del Premis Blogs Catalunya organitzats per STIC.cat.










L'Esguard, la revista que editem per a tauletes i iPhone, hi serem presents durant el dos dies amb la particularitat que també participem. Germà Capdevila participarà dissabte a les 17.15h, juntament amb Àlex Manyé, gerent de la llibreria online Liberdrac, a la taula: 'Esguard i Liberdrac. Els continguts digitals: principi de la fi del paper o complement ideal?'












>> Els Premis Blocs Catalunya 2013 


Els Premis Blogs Catalunya 2013 són els premis que reconeixen el millors blogs en català de l'any. Aquests estan dividits en temàtiques i categories i tenen el valor a afegit que els són els usuaris particulars qui n'escullen els finalistes i un jurat format per personalitats del món 2.0 el vencedors de cada una de les 15 categories temàtiques.

Entre el Jurat hi ha Ernest Benach, Pere Condom director del Parc Científic de Girona o Trina Milan, la presidenta d'Stic.cat organitzadora dels premis.

Les incripcions als dos esdeveniments són gratuïtes però queden poques places. Pots inscriure't a la Catosfera des d'aquí incripcions i als Premis Blogs Catalunya des d'aquest enllaç Inscripcions #PBC13

El contingut d'aquest post és un resum de la secció "En Xarxa" emesa el 23 de setembre:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada